BloggProffs

Inga biljetter ute

Klar med handikappkunskapen, Pia var snäll och lånade ut sitt usb så jag kunde skriva ut (: Nu har jag ingenting att göra fram till lunch..mindre kul!

Tänkte därför passat på nu att boka biljetter till matchen mellan Växjö-Leksand den mars, men på Växjös hemsida fanns inget ute ännu. Slöa jävlar! Lägg ut biljetterna till kvalseriematcherna nu!!! Få går inte senare idag när skolan är slut sen och kollade om något kommit in. Måste ju ha biljetter till Leksand nu när jag har chans att se dem (: Strunt samma om jag kommer vara trött på andra praktikdagen, jag slutar ju ändå tidigt om dagarna. Leksand betyder hur mycket som helst för mig och i år ska vi tillbaks. Det bara är så. Får inte glömma att ta med Leksandströjan när jag packar väskan för att åka :er till Nybro den 27:e. Ska fixa tre biljetter till mig, pappa och Jim. För jag ska se Leksand oavsett vad som händer.

Och nu fick jag hjälpa Pia som var snäll mot mig innan (:

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu