BloggProffs

Cypern & 5månader <3

Då vad jag 4600 kronor fattigare, men jag är knappst ledsen över det, för nu är den bokad, resan till Cypern. Jag och brorsan åker den 8juni och kommer tillbaks till Sverige den 15 juni. Perfekt att komma tillbaks på Rolfs födeseldag ju. Jag förstår inte riktigt att det är sant ännu, känns overkligt på något sätt men ska bli så himla kul att komma bort lite. Sen hoppas jag på att det blir en sista minuten resa för mig och Rasmus i slutet av sommaren för jag vill åka någonstans tillsammans med honom med (: Men först väntar alltså Cypern, så jävla kul ska det bli! Sol, bad och fest! Lovely.

Rasmus var så söt och ringde mig innan. Vart är du? Så gullig han är. Jag var faktiskt på väg till honom när han ringde. Hade ju bara varit hemma och tvättat.

Min klänning kom idag, passade mig perfekt. Så´klart! Rasmus bara oaw!

Så allt är bara hur bra som helst idag, inget att klaga på här inte. Idag har det varit en riktigt underbar dag, trots att jag har tvättat. Kommer bara längtar väldigt mycket till att åka nu, men egentligen är det ju inte så lång tid kvar.

Jag och Rasmus har varit tillsammans 5månader idag <3

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu