BloggProffs

Dieten misslyckades

Hahaha, 2 ½ dag, så längre klarade killarna av att följa sin löksoppediet. Men det var inte Rasmus som drog sig ut först, nej nej. Det var Simon och Svante som bestämde sig för att strunta i det och gå och ta en pizza. Rasmus hade nog faktiskt kunnat hålla ut, det tro jag. Dieten höll alltså inte särskilt länge, de gav upp väldigt lätt. Kunde bara skratta nu när Simon stod här fullt påpälsad för att gå och äta pizza. Haha!!!! Bättre lycka nästa gång! Tro inte att det blir någon nästa gån men i alla fall…

Förresten sitter jag och håller på att fixa en ny blogg på en annan sida, men tänker inte starta med den förrän jag är ordentligt nöjd med utseendet så det kan dröja ett tag. Tänkte förvana bara (:

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu