BloggProffs

Andra chansen

Jag, Emma och Mark satt och såg på meldofestivalen idag. Roligt att för en gångs skull inte sitta ensam där uppe och kolla och att inte behöva ”tvinga” någon att kolla för att slippa sitta ensam. Emma och jag bestämde redan igår att vi skulle se på det (: Vad tyckte jag då? Ja, jag ville absolut inte att Caroline af Ugglas skulle gå vidare för jag kan inte med henne överhuvudtaget. Och jag var inte ensam om det här kan jag säga. Men tyckte att de bästa låtarna var i a-gruppen eller vad man ska säga, i b-gruppen var det ju egentligen bara rent skit. Ursäkta mitt språk, men så var det enligt mig. Jaja, det var väl rätt okej ändå. Vissa låtar lät ju bättre när man hört dem några gånger. Mm.

Dagen idag har annars varit rätt lugn. Varit på Hemköp med Rasmus, Simon och Svante eftersom de skulle inhandla grönsaker och frukt för att kunna följa sin diet. Mm de har redan tröttnat rejält på den där löksoppan. Men om 9 minuter har det bara fem dagar kvar. Usch ser lika äckligt ut varenda gång de sätter sig för att äta den där soppan. Men Rasmus är ju nu glad över att han snart få äta ett äpple, för idag har de bara fått äta soppa och grönsaker. En frukt ska visst sitta fint nu verkar det som (:

Själv satt jag under melodifestivalen och åt kex med ost till, supergott! Haha. Har druckit cappucino också och det har inte Rasmus tyckt om. Vadå? Det är hans val att gå på löksoppa diet.

Tror jag ska klicka hem några av de där klänningar imorgon faktiskt (:

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu