BloggProffs

Massa prickar flög förbi

Jag tänkte först vara lite taskig idag. Tänkte ta glassen vi fick under lunchen och gå upp och avnjuta den när killarna satt och åt sin löksoppa, men beslöt mig för att vara snäll. Istället satt jag kvar och pratade med Lena, Nadja och Viktoria. Nadja och Viktoria är utbytesstudenter, var så roligt när Lena skulle lära dem i,y och u, haha. Var en rolig stund i matsalen. Och den dä köttgrytan som var idag var för övrigt det första jag åt på hela dagen eftersom jag gick upp klockan elva idag. Bestämde mig för att gå upp lagom till lunchen.

Rasmus hade ställt sitt alarm på fem över sju och jag sa till några gånger att han skulle gå upp för jag bliv trött på snoozen som sätts på var fjärde minut, men han låg kvar i sängen och höll på att stänga av den hela tiden, så mellan sju och elva fick jag ingen superduper sömn direkt.

Jag: Varför ställer du inte bara om larmet och går upp senare?

Rasmus: Då blir jag bara trött igen, nu ligger jag ju bara och halvsover, det är skönt

Jag: Men jag vill sova…

Tro jag lyckades somna in rätt bra nån timma ändå för jag hörde den inte ett tag. Det var roligt första gången alarmet gick igång för då fick jag massa prickar som flög förbi med takt till alarmsignalen i min dröm. Helt sjukt, men det såg väldigt roligt ut. Anledningen till varför Rasmus inte steg upp vid sju var att han blev klar med sin animering igår och hade ingenting att göra i skolan idag och så var han inte sugen på den där löksoppan på morgonen. Haha, men det är det enda han får äta idag + plus olika fukter utom banan. Så jag får mina tre bananer för mig själv (:

Efter lunchen gick jag till Hemköp samtidigt som jag pratade med min bror i telefon. biljetterna till Cypern ska bokas, jippi!! få se vilka vi blir som åker, nu kanske det bara blir jag och Jim men det gör inte så mycket. Om det bara blev vi kom vi fram till att vi kanske inte behöver festa varenda kväll utan kan ta det lugnt några kvällar så vi kan kolla in stället lite mer och ligga och sola och bada utan att vara bakis, det kan ju vara rätt soft ändå (: Och ingen av oss är ju ute efter att ragga direkt, vi har ju båda två helt underbara partners. Jim hade visst missat att Leksands spelschema lades ut igår så jag sa till honom att han skulle kolla i min blogg. Han och pappa vill gärna också att Växjö ska vinna över Almtuna, hoppas verkligen det blir så!! Kom igen Växjö! Inte ofta jag håller på Växjö.

När jag kom tillbaks från Hemköp stod Mark i köket så snackade lite med honom innan jag gick ner till rummet (Rasmus rum) och tog en panodil för jag känner mig inte helt kry idag. Magen är fortfarande ett enda kaos, kommer huvudvärk vissa stunder, näsan är lite täppt och det slår lock för öronen lite då och då. Fuck! Jag vill inte bli sjuk nu. Ska lägga mig i sängen och läsa Aftonbladet så får jag se hur jag mår sen efter det. Hoppas det blir bättre.

En kommentar till “Massa prickar flög förbi”

  1. Bimbo Boy Säger:

    Tack för kommentarerna! Fortsätt gärna följa min blogg. :) Kram

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu