BloggProffs

Kissade bajs

Min pojkvän, Simon och Svante börjar nu med en diet som kallas Löksoppedieten. Den går ut på att de nästan bara få äta löksoppa under en helv vecka. Bläh! De får äta frukt och grönsaker vissa dagar med och mot slutet kött. Fatta hur deras magar kommer att bli. Kommer ha fönstret öppet i rummet jämt. Grejen är att ju mer soppa du äter destu mer går du ner i vikt. Finns antagligen på internet någonstans, kan ju försöka hitta den eller låna Simons papper så kan ni få se dag för dag. Jag är glad att jag slipper den i alla fall. Förstår inte riktigt varför killarna ska köra den här dieten för de behöver ju knappast gå ner i vikt. Men alla tre satsar på att bli snygga till sommaren. Tycker redan Rasmus är snygg!! Jaja, jag får väl stå ut med lukten som kommer uppstå under veckan. Imorgon ska jag i alla fall gå till Hemköp och köpa god mat till mig själv att äta under helgen.

På tal om att deras magar kommer reagera. Det är något extremt fel på min mage idag. Den ”bubblar” och nyss var jag på toa och då kändes det som om jag kissade bajs. Snacka om äckligt. Riktigt lös i magen är jag. Vad beror det på? Jag har inte ätit något konstigt, inte vad jag vet i alla fall. Kan man bli lös i magen av för många bananer? För jag har ätit rätt mycket bananer den senaste tiden och jag ha tre till som ligger och väntar på mig. Hmm. Inte kul när magen är såhär kan jag säga. Står på apotekets hemsida att man ska dricka mycket så jag får väl helt enkelt sitta resten av kvällen och klunka i mig vatten så kanske det gå över till imorgon. Hoppas det! Vill inte vara lös i magen när helgen börjar…

Funderar på om jag ska köpa ”Nasses stora film” för jag verkligen älskar den filmen och Nasse är ju supersöt. Förstår bara inte varför den har fått så dåligt betyg.

2 Kommentarer till “Kissade bajs”

  1. Emma G Säger:

    men Anna!! Blä!! Vi vill inte veta hur din avföring ser ut!! Och svar på dig fråga, man blir sjukt kass i magen om man äter massa frukt specieller bananer! Inte hört ordspråket ”ett äpple om dagen håller doktorn borta från magen” just för att frukten sätter igång magen!! Men du nästa gång du spriver sånt snusk kan du väl förvarna?? Jag åt faktiskt chokladpudding…men inte längre :(

  2. internatanna Säger:

    Svar till Emma G:
    Haha, nej det är ju roligare att få sådana reaktioner som du fick nu än at förvana mina läsare (: du får inte vara så kvackelmagad :D

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu