BloggProffs

Vattenkrig innan sängdags

klanning.jpg

Idag kom äntligen klänning jag beställde förra veckan från Nelly.com. När jag provade den kom jag snabbt fram till att jag måste bli lite mer solbränd innan jag börjar använda den, eller också kan jag ha min gröna skinjacka till den, för det var faktiskt snyggt. Tyckte först att färgen såg lite fesig ut, den var inte direkt som på bilden här men när den kom på var den snygg. Som sagt lite mer färg bara. Så nu får våren allt se till att komma så jag kan sola lite, för jag solar aldrig solarium. Har aldrig gjort och kommer aldrig att göra. Jag tog inte av mig mina svara leggins som jag har på mig idag när jag provade klänningen så det såg ju lite roligt ut. Kommer bli en underbar festklänning under vår och sommar (:

När skolan började idag var det bara jag och Therése i klassrummet, kändes väldigt wierd. Jenny och Lasse kom också sen i alla fall. Vi beslöt oss efter egna studier i handikappskunskapen att ringa till Mattias för att fråga om vi kunde jobba hemma på etiken och det gick bra. Skönt. Under handikappkunskapen läste jag sidorna som skulle läsas i psykologiboken eftersom jag redan är färdig med uppgiften, vilket jag inte hade lust att berätta för Kajsa…vadå då kanske jag få något mer att göra? Man vet ju aldrig. Det har helt enkelt varit en väldigt slapp skoldag igen. Imorgon lär det inte blir det, förutom på körkortsteorin då…men jaa. Eftermiddagen kommer väl att sega imorgon som vanligt på torsdagar..suck.

Igår kväll när jag stod och gjorde mig ordning för sängen inne i badrummet kom Rasmus in och började skvätta vatten på mig från handfatet. Jag började självklart ge igen, hela mina ben och trosor blev ju helt blöta. Och han blev helt blöt han med. Vi stod där ett tag och skvätte på varandra, haha det var riktigt kul. Vi är allt för knasiga ibland, men det är viktigt att kunna ha roligt och slappna av i förhållandet annars funkar det inte.

Tycker inte om kvällsmaten på skolan idag…korv och pommes, fan vad onyttigt!!! Ska ta massa, massa frukt. Mm det ska jag faktiskt.

2 Kommentarer till “Vattenkrig innan sängdags”

  1. Sophy Säger:

    svar: hehe okej =) Hur många par har du då?

  2. Sophy Säger:

    svar: hehe oj :P Använder du alla oxå?

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu