BloggProffs

Spänning i nattduellen

Såg de senaste avsnittet av ”Mästarnas mästare” för någon timma sen. Vilken panik jag fick när Emma kom till nattduellen. Usch. Jag hade ändå en aning om att hon faktiskt skulle vinna och blev väldigt glad när hon gjorde det. Underbart. Jag håller på Emma Igelström och Malin Moström. Om det är tillåtet att hålla på två? Det kanske låter lite konstigt att göra det, men jag gör det ändå. Någon av de två måste vinna, så är det bara. Tycker självklart om Erica och Per också, men inte lika mycket som de andra två. Emma Igelström tycker jag om för att jag kan känna igen mig i en del av hennes historia och Malin Moström för att hon var en underbart bra fotbollsspelare och tycker även att hon är en bra förebild. Vilket jag tycker att alla i programmet iofs är, men i alla fall.

Kollade på senaste avsnittet av ”Raw” också, var inte jättekul denna gång tycker jag. Måns Möllers skämt ifall om man hamnar i fängelse och har fildelat var jävligt roligt och den där boken och engelsmannen var rätt rolig. Nästa gång är det ju lite ögongodis med, Thomas Järvheden kommer då. Då måste Frida kolla, fast jag tro att hon och brorsan brukar se det där programmet (:

4 Kommentarer till “Spänning i nattduellen”

 1. Frida Säger:

  Hej gumman! Självklart måste jag se när Järvheden är med! =) Den där boken som Måns hade hade i Kalmarsalen också! Ååå vad vi skrattade! Puss

 2. Daniella Säger:

  Visst är dom snygga, svåra att få tag på bara..

  Nej precis, det känns mer rätt och sen får jag ju mer tid att fundera om jag verkligen vill läsa vidare till de, kan ju alltid komma något nytt som verkar mer intressant :)

  Jaså, vad kul! Ska göra utmaningen lite senare då ;)

 3. David G Säger:

  mm hejar också på emma och erica….

 4. internatanna Säger:

  Svar till David G:
  Det är bra det David!! Fan vad jag saknar våra tv-kvällar!!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu