BloggProffs

Rädda Nalle Puh och Nasse!

Jag var på mitt rum i hela 4 timmar idag, var borta i mitt internathus och tvättade, som vanligt på tisdagar. Är det enda jag gör där borta typ, haha. Hämtar lite saker då och då också men vet inte när jag sov där sista, det var ett bra tag sedan alltså.

ARTen var intställd idag med så slutade redan halv tolv, skönt iofs men vill gärna ha de där två sista ART-lektionerna någon gång, lite jobbigt när det aldrig blir av. Draman idag blev ingen drama, utan bara dikussion. Mm och på psykologin gick vi igenom olika psykiskasjukdomar så det var en rätt slapp skoldag. Och imorgon lär det blir ungefär lika slappt. Och sen är snart veckan slut eftersom vi har hemstudier på fredag och då har jag ingenting att göra, skönt.

Varit på Hemköp två gånger idag, inte ofta det händer. Först var jag där själv och köpte Aftonbladet sen med Rasmus för att han skulle köpa snus. Pratat med Emma idag med, planerat en liten grej (: Missade ett samtal från min andra Emma så får ringa henne när jag slutat imorgon.

Ikväll har Rasmus och jag gjort frågorna i kyssbilagan och kollar på 183 dagar. Rasmus tyckte inte om den serien, men det var ganska väntat. Han är så söt som stället upp och kollar i alla fall. Nu ska jag kolla när han räddar Nalle Puh och Nasse, det ni!

Ska börja med något nytt nu, ska varje dag skriva upp dagens roligaste händelse.

Dagens roligaste händelse: När Rasmus fick skrattattack under middagen (:

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu