BloggProffs

Nyttigt är bäst!

Tro det eller ej men Rasmus satt faktiskt och kollade på hela Melodifestivalen tillsammans med mig. Helt otroligt. Kanske var det mina morötts och gurkstavar med dip som höll honom kvar? För han åt nästan mer av dem än av sina chips. Mm den nyttiga vägen är bäst! Ett tag hade vi sällskap utav Anna och Mark och Emma var där inne en liten stund, så detta blev inte som första deltävlingen när jag satt där uppe och kollade helt ensam efter halva programmet.

Vad tyckte jag då? Inga superbr låtar denna gång heller. De tre tre killarna hette dom Next3? hade en bra rytm som jag lätt kan dansa till men texten var helt värdelös. Jag tyckte att Anna och Maria var bäst, men dem gick tyvärr inte vidare. Agnes trodde jag skulle gå vidare bara för att hon är Agnes liksom, men vad hade hon på sig? Såg ju inte klokt ut! Och på tal om att hon gick vidare, är det någon från Idol som inte har gått vidare än? Nej!

Bäst igår var att Darin sjöng i pausunderhållningen. Han har jag tyckt om sedan han blev känd genom idol, tycker inte om honom lika mycket längre men diggar han fortfarande. Självklart. Han dansar ju helt underbart. Minns inte om jag sett honom live 4 eller 5 gånger. Har han varit på springbreak två gånger? Jag såg honom på brunnen, i kalmarsalen, i borgholmsslottruin och på springbreak. Ja. Rasmus kunde inte förstå hur jag kan tycka om Darin. Haha, det kan inte jag själv heller egentligen, men är väl för att jag tyckt om honom från början (: Och hans dans som sagt.

Nu sitter jag och lyssnar på Olle Ljungström, nu har jag blivit helt frälst i honom igen. Var samma sak förra året vid den här tiden. Olle Ljungström spelades jämt i min lägenheten, det var enbart han som gällde. Inte konstigt för han texter är helt underbara. Går rakt in i hjärtat.

2 Kommentarer till “Nyttigt är bäst!”

  1. Daniella Säger:

    Joo absolut! Jag funderar på att läsa vidare till sjuksköterska och sen till barnmorska eller barnsjuksköterska! Men det är först efter ett år jobbande och resande :)

    Vad gör du nu då när du är färdigutbildad? Börjar du jobba, med vad? :)

  2. Daniella Säger:

    Jag tyckte inte att Agnes låt var speciellt bra, den saknade helt melodi tyckte jag. Däremot tyckte de andra vinnande bidragen var ganska bra!

    Killarna i next 3 skrattade vi bara åt i början av deras låt :)

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu