BloggProffs

Fantastika Olle Ljungström

Igår var det återigen dags för en kreativ afton nere i källaren. Som vanligt höll animatörerna på med massa konstverk och jag startade med att läsa Klick! (vilket kanske inte är så kreativt) men efter att ha läst skrev jag två noveller. Lovely. Älskar att jag börjat skriva lite igen. Simon försökte läsa lite en gång och jag bara tog mina händer för blocket och sa ”Nej du får inte läsa”. Vad är det för mening att skriva om ingen får läsa? Haha. Nej, men det jag skrev igår var väldigt mycket tagit ur mitt egna liv och alla här vet inte och jag vill inte att alla ska veta allting heller. Visst, ändrade jag om lite, men i alla fall. Rasmus kommer får läsa. Kanske lägger ut nån av dem här, eftersom de inte är helt sanna, men jag får se.

Natten avslutades uppe i köket där vi åt korv och rostatbröd. Vet inte hur många mackor killarna rostade igår men det gick åt en hel del. Var en nice kväll i alla fall, trots att jag blev enormt trött redan strax innan tolv. Vi hamnade dock i säng vid två tiden då vi skulle kolla på ytterligare ett avsnitt av Prison Break, jag såg väl tio minuter sen somnade jag. Haha.

Idag har jag ägnat dagen åt att se på tv, enbart. Efter jag mot alla odds missade den fantistiska filmen om Olle Ljungström igår så kollade jag på den idag efter att jag duschade. Helt underbar var den. Jättebra. Och mina favoritlåtar var med (: Efter det såg jag andra delen av Raw för det var den enda delen jag inte sett. Och sen avslutade jag med Så ska det låta, vilket även Rasmus såg som hde sovit rätt länge. Hmm.

Ikväll är det återigen dags för Melodifestivalen. Jag förberedde mig igår när jag och Rasmus var på hemköp. Handlade morötter,gurka och dip. Ja, för nu har jag en månads uppehåll från godis och chips och sånt där igen. Jag brukar ju ha det 2-3 gånger om året. Ska lyssna på låtarna sen tänkte jag, men först ska vi äta!

En kommentar till “Fantastika Olle Ljungström”

  1. Anonymos Säger:

    Absolut! Det är ju sånt som räknas. Kommentarer är ju jättekul att få..
    Ha det så bra idag!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu