BloggProffs

Vårdoft på händerna

Jag sitter just nu och njuter av doften på mina händer. Låter det konstigt? Det kan jag förstå, men jag har varit ute och gått en otroligt skön promenad i solen och efter det suttit med benen hängande från Rasmus fönster och läst. Läst och njutit av den underbara sol som varit framme idag. Kom på när jag satt där i fönstret att jag borde tvättat av mig sminket innan så det tar bättre i ansiktet, men det är ju faktiskt bara februari än. Jag har god tid på mig att bli brun. Lär inte vara lika brun i maj i år som jag var förra året. Förra året satt jag hur mång eftermiddagar som helst på min balkong i Nybro och bara njöt med kaffe. Mmm. Det blir ju lite svårt i år när jag går i skolan, men det löser sig. Gäller bara att ta vara på solen så mycket som möjligt (: Varför njuter jag då av doften på händerna? Jo för att när vårsolen skiner på min kropp utsöndras en särskild härlig doft från mig. Jag kallar den för vårdoften!

Det har verkligen varit vår ute idag, superskönt. Stor del av snön har smällt även om det är en massa kvar, tyvärr. Vill inte ha mer snö nu. Nu måste solen fortsätta skina och göra det varmt och skönt!! Vet inte vad jag gör annars….

Slutade tidigare idag. Vi är ju uppdelade i grupper på socialtarbete så jag, Åsa och Lars tog olika områden och gick sen hem för att plugga. Jag är i stort sett redan klar. Och etiken är jag också klar med, gjorde den direkt igår. Eller började läsa direkt efter skolrådet sen läste jag på kvällen och så svarade jag på frågorna. Känns riktigt bra. Imorgon lär jag använda en del av dagen åt att plugga LVU. I alla fall mellan fikat och lunchen, för jag tänker sova fram till fikat, så det så! Har ju nästa fredag på mig också med LVU. Boken i handikappkunskap läser jag ju i lite då och då, var den jag läste nu samtidigt som jag njöt av solen, så den är snart utläst och skriva recension ta ju ingen längre tid.

Beställde två böcker från adlibirs igår. Bokrean pågår ju nu så var tvungen att gå inte det. Beställde ”Våltagen – men jag är fan inget offer” som jag har läst innan och tyckte var bra och ville köpa den då. Nu blev den äntligen köpt! Sen köpte jag en till som jag inte minns namnet på nu, men handlade om kvinnomisshandel i alla fall. Intressant.

Nu vill jag att molnen som kommit ska försvinna så jag kan njuta lite till av solen (:

2 Kommentarer till “Vårdoft på händerna”

  1. attis Säger:

    Ja vist stämmer det. Det där skulle man skriva ut och sätta på kylskåpet.
    Kram
    attis

  2. Daniella Säger:

    Jo, fast jag sattsar inte på instruktör biten! Den idén la jag ner för ett tag sen! Nej den här linjen ger bara behörighet, man blir som ingenting mer än att det är roligt att träna :-)

    Jag jobbar på ett café/bad och på en matbutik!

    Okej, skönt med sol!!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu