BloggProffs

Jobben dyker upp när jag börjat plugga

Fick inte praktiken på öppen vård för ungdomar i Nybro, men däremot blev jag erbjuden sommarjobb och timanställning där. De har inte ens träffat mig, snacka om att behöva personal. Men jag har ju redan sommarjobbet fixat och två sommarjobb är nog ingen särskilt smart idé. Men visst kan jag träffa chefen och sådär så har jag ytterligare ett ställe att hoppa in och jobba på under loven till nästa läsår, det är ju inte helt fel. Är lite fel tid att vara så efterfrågad bara, varfr skedde inte detta när jag inte hade något arbete? Nu när jag pluggar så dyker möjligheterna upp. Typiskt. Fast hade jag inte börjar plugga till behandlingspedagog hade ju detta aldrig dykt upp. Jaja, men jag vet i alla fall att det finns goda chanser till timanställningar i Nybro både som behandlingspedagog och personlig assistent och det kan vara bra att veta även om jag inte vill hamna där nere inge. Fast vadå? jag vet ju aldrig vad som kommer hända efter utbildningen, det återstå att se. Men helst inte Nybro (: Jobbmöjligheter verkar det i alla fall finnas för mig där och det ska jag självklart tänka på.

Idag har jag ringt Resolut i Emmaboda och till Fagerslättsskolan och båda ska ringa upp mig. Hoppas på något napp där, måste verkligen ha praktiken klar.

Tittade precis på andra avsnittet av ”183 dagar”, var rätt ok. Kommer fortsätta följa det i alla fall, är väl antagligen för att jag var helt besatt av BigBrother när det gick och då blir denna serie lite intressant faktiskt. Vissa personer är intressantare än andra. Emma och Sebstian tycker jag är klart intressantast att följa, de är sådana personligheter som är väldigt typiskt dokusåpa. Mandy är rätt kul också för hon vill verkligen göra allt för att bli känd, haha.

Nu ska jag kolla på ”Mästarnas mästare” för jag har bara sett de två senaste. Så jag kan ju fortsätta att kolla på avsnitten från fel håll (: Och sen ikväll kommer ett nytt!

3 Kommentarer till “Jobben dyker upp när jag börjat plugga”

  1. Daniella Säger:

    Jaa eller hur, det är ju trist att det ska vara så nu, dom tror nog att det är det enda som säljer. Men det är verkligen ett mönster, för så är det för alla som kommer in i musikbranchen känns det som!

    Okej, vad läser du för något då? :-)

  2. Daniella Säger:

    Nej, jag håller med dig. Det är ju så!

    Okej, det låter intressant! Jo jag går idrottsprogrammet och så jobbar jag på sidan om :-)

  3. Fittan Fes Säger:

    Bloggsystrar i nöd??
    Är du en av dem??
    Kolla in;
    http://www.fittanfes.com

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu