BloggProffs

Sperma party

”Sperma party” , vad fan har jag skrivit i min blogg egentligen? På min statistik kan jag se senaste sökta ord för att komma till min blogg och någon hade sökt just på sperma party. Då börjar jag fundera på hur det kan komma sig. Har antagligen skrivit sperma i något inlägg, men ändå. Lite chokande när min blogg kommer fram när någon söker på det. Aj aj aj!! Fast wahtever, jag fick en extra läsare och det ska jag självklart bara vara glad över. Och nu kommer min blogg absolut komma fram efter den sökningen.

Idag sköter jag Rasmus tvätt (hemmafru varning), men jag slängde i en maskin eftersom jag tvättar en del av mina kläder ihop med hans kläder nu ikväll och Simon kom och hämtade honom för träning nu. Så det är inte så farligt som det låter…haha. Jag skulle aldrig sköta hans tvätt bara sådär, det får han fan göra själv (:

3 Kommentarer till “Sperma party”

  1. Daniella Säger:

    Jaså, jaa det kan tänkas! Det är ju trist att folk ska tänka så. Men samtidigt så spelar MYCKET på sex nu så det är nog inte så konstigt!

    Är Rasmus din kille eller? Jag sköter då all tvätt, det går så otroligt mycket fortare då! :)

  2. Daniella Säger:

    Ja jag håller med dig fullständigt. Det är ju bara att ta dom populäraste kvinnliga artisterna nu, som Britney och Rihanna, för när dom började var båda jätte söta och duktiga! Men båda har ju börjat spela på sex och ändrat utseende och kläder totalt. Jag tycker verkligen att Rihanna var tusen gånger snyggare tidigare!

    Jaså, ja det förklarar ju saken ;) Jo vi bor tillsammans! Vad är det för internat?

  3. Daniel Säger:

    Må ingen sperma finnas i tvätten!;)

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu