BloggProffs

Sverigedemokraterna över 4%

Usch, hörde precis något alldels skrämmande på radion. Sverigedemokraterna kommer nu över 4 procent om det skulle vara val. Vad har hänt med Sverige? Många ungdomar röstar visst på dem, har inte undervisningen om andra världskriget gett ungdomarna någonting? Det är verkligen läskigt. Jag vill inte ha in Sverigedemokraterna i riksdagen. Nu måste röster börja höjas och demostreringar att börja göras på allvar så folk förstår. Usch, ryser bara av att höra det. 

Ägnat hela förmiddagen åt att kolla på skidskytte. Ja, duschade i mellan loppen också (: Gick ju tyvärr inte så bra i skidskyttet idag, men svenskorna slutade ju femma i alla fall och det var ändå bra gjort. Synd att Nilsson sköt fem bom i liggande.

Kommer fortsätta vara en lugn lördag, rätt skönt eftersom jag ska åka tåg hela dagen imorgon. Ska klippa mamma om en stund, ner till affären för att handla grejer till varmamackor ikväll. Min idé, vill ha något gott att mumsa till när vi kollar på Melodifestivalen. Vilka kommer gå vidare ikväll då? Jag tippar på att BWO och E.M.D går vidare direkt, även om jag inte tycker om någon av dem speciellt mkt. Tycker däremot att Martin i BWO är väldigt söt att kolla på (: Till andra chansen? Molly hoppas jag på för hon har otroligt fin röst, sen ska en till vidare, chansa på Maja då. Haha. Ja, få väl se hur det blir sen.

Nu ska jag lägga upp lite bilder som jag snott från Lisas facebook (:

2 Kommentarer till “Sverigedemokraterna över 4%”

  1. Anonym Säger:

    Idiot, Sverigedemokraterna är inte nazister.Ta reda på fakta först innan du skriver nåt.

  2. internatanna Säger:

    Svar till anonym:
    De säger att de inte är nazister ja, men deras partiprogram skrämmer ändå mig.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu