BloggProffs

Paranoida tankar

Jim och Frida har precis åkt hem efter en trevlig kväll med taco och godis (: Ätit lite för mycket tro jag, magen är helt uppsvullen..usch! Får bli ytterligare en promenad imorgon. Kanske ta med Stisse då?

Rasmus ringde upp efter min pakning skrivning på facebook. Jag förklarade att jag somnade igår natt med en stark känsla av att han tänkte dumpa mig, men så är det självklart inte. Är bara jag som har lite psm (vilket jag aldrig brukar ha) så jag överreagerade enormt. Dessutom byggs det på ännu mer med tanke på allt jag upplevt med killar innan, killarna jag råkat ut för har ju inte varit världens bästa direkt. Tankar kan alltså lättas byggas på i mitt huvud även om jag inte vill. Jobbar med detta hela tiden för jag vill inte att något sådant ska förstöra förhållandet med Rasmus. Ja, men min pojk ringde självklart upp mig och sa att han tyckte om mig jättemycket och saknade mig och bara ville att jag skulle vara där. Om han bara visste hur underbar jag tycker att han är när han gör så. Att han inte bara tycker att jag är helt sjuk i huvudet och helt paranoid. Jag har verkligen haft en sådan enorm tur som fått en så underbar pojkvän.

Nu ska jag lägga mig och läsa ”Klick!” sen ska jag sova för jag är superduper trött. Var därför det inte blev något 29 för mig ikväll. Jag kanske börjar bli gammal, haha.

2 Kommentarer till “Paranoida tankar”

  1. Emma G Säger:

    Nä jag brukar inte heller ha PSM för jag bruka ha PSM hahaha Pöss

  2. internatanna Säger:

    Svar till Emma G:
    Haha du skrev ju också PSM när det ska stå PMS :D

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu