BloggProffs

Åsikter om startfält nr3

Har precis lyssnat nån minut på kvällens låtar i Melodifestivalen på svt.se. En liten uppfattning hinner jag ju att skaffa och efter att ha hört dessa snuttar tycker jag följande:

BWO: Låter som vanliga ballader som jag har hört hundra gånger innan i mitt liv. Denna snutt från låten var även väldigt tjatig. Tro faktiskt inte särskilt mycket på BWO efter att ha hört det här.

Sofia: Eftersom hon sjunger på grekiska fattar jag inte ett enda ord vilket är negativt för min del. Dessutom tycker jag inte om den här tjejesn sångröst, men det är ju jag som tycker så. Hade hoppats på lite annorlunda toner när jag läste att den skulle vara grekisk, men nej. Ingen låt för mig helt enkelt.

Maja Gullstrand: Lite trallvänlig, men låter löjlig. Majas röst är ju iofs unik, den är ju lite löjlig och det är ju hon liksom. Men nej, denna var faktiskt inte heller särskilt bra.

Mikael Rickfors: Äntligen en med lite fart i, men annars är den inte heller mycket att ha faktiskt.

E.M.D: Jag tycker inte om E.M.D alla från första början och det blir inte bättre när jag hör den här. Pop,pop,pop. Självklart en typiskt pojkbanstext. Inget för mig alls. Men alla yngre tjejer kommer ju ringa och rösta så det spelar ingen roll.

Molly Sandén: Älskar den här tjejens röst och utan den rösten är denna balladen inte heller särskilt bra. Jag älskar dig…så vill stjärnorna, så vill gudarna. Jaha? Nej, refrängens text var inte något att ha i alla fall.

Rigo & The Topaz Sound feat. Red fox: Lite sväning, men egentligen bara pinsam.

Velvet: Bra rytm, en bra låt att dansa till helt klart, men återigen dålig text. När kommer de djupa texterna som berör med i melodifestivalen? Antagligen aldrig. Annars helt ok faktiskt.

Efter att ha lyssnat igenom alla låtar tycker jag helt klart att Velvet är bäst i detta staltfält. Hur det går återstå att se ikväll.

2 Kommentarer till “Åsikter om startfält nr3”

  1. isabella Säger:

    svar: okej, jo det blir nog den andra ändå :)

  2. Daniella Säger:

    Jo det är absolut sant! Synd att Velvet inte gick vidare när många verkar tycka att hon var bäst!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu