BloggProffs

Tacokväll med familjen

Har varit ute på en soligpromenad tillsammans med mamma, Emma och Gucci. Riktigt härligt var det. Bäst att passa på när solen är framme, nu har den tyvärr försvunnit igen. Förstår inte varför den alltid ska försvinna vid tvåtiden, varför kan aldrig solen vara framme hela dagen?

Skönt att se lite asfalt på vissa ställen och inte bara massa snö överallt, fast på söndag skulle det visst snöa igen, men då åker jag tillbaks till Fellingsbro. Hoppas inte det börjar snöa så mycket att tågen kommer bli inställda bara för då kommer jag få panik det kan jag lova.

Ikväll kommer Jim och Frida hit. Vi ska ha mysigt här hos mamma och äta tacos. Mums. Vid sextiden kommer dem och då ska vi alla tillsammans åka och handla mat. Haha, värsta familjefredagen här (: Men det är trevligt ibland, är ju inte här nere så ofta längre så måste ju passa på när jag väl är här.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu