BloggProffs

E.M.D är överskattat!

Mattias från E.M.D får frågan ”Vem tycker du är riktigt överskattad?” i Barometerns Nöjesbiliaga idag. Han svar blir Markus Krunegård. Rubriken var att Mattias tyckte att Markus Krunegård är överskattad. Jag bara skrek rakt ut. Vem är det egentligen som är överskttad? En kille som spelar i ett ihopsatt pojkband från Idol eller en kille som slagit igenom som soloartist efter att ha spelat i bandet Laakso? För mig är det självklart att det är hela E.M.D som är överskattat. Klart att Mattias tycker att Krunegård är överskattad när Mattias själv sjunger vanlig fjortispop och lever på att alla yngre tjejer tycker att alla i pojkbandet E.M.D är sååååå snygga. Vilka är då överskattade? Vilka är det som ställer upp i Melodifestivalen för att få alla tonårstjejers röster? En sak är säker och det är att Markus Krunegård i alla fall inte lever på sitt utseende, utan på otroligt bra texter och bra musik, något som E.M.D aldrig kommer lyckas med eftersom de sjunger kärlekslåt på kärlekslåt och inte ens skriver sina egna texter. En riktigt artist skriver egna texter med budskap och det finns inget som är överskattat med det. Mattias fattade inte hur en låt med ”vampyrer” kunde bli så känd. Mattias ett råd, börja lyssna på hela texten i en låt, lyssna igen hela Krunegårds skiva så kanske du en dag kommer förstå att han inte är ett dugg överskattad. Blev så upprörd över detta.

markus3.jpg

Markus Krunegård <3

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu