BloggProffs

Två helidiotiska klackar!!

Hockey tillsammans med mamma igår. Nybro-Malmö. Eftersom de från Malmö var så många fick vi stå precis vid Nybroklacken som jag inte tycker om eftersom det är en av Sveriges mest omogna klackar. Skriker massa skit till de andra laget och den andra klacken varje match, vad är meningen med det?? Har rytit till när jag stått där ett antal gånger och de har lyssnat och blivit tysta. Tycker verkligen inte om att jag ska behöva skämmas över mitt lagsklack, det är pinsamt. Märkte dock innan matchen började att Malmö hade en lika omogen klack som Nybro så denna gång skulle de jämna ut sig…tyvärr. Hopplöst med två ”idiot”klackar.

Första perioden gick jättebra för Nybro, åkte ut med 2-0 ledning i pausen och allt var på topp. I andra gick de sämre. Malmö började göra mål och vad händer då? Jo Malmös klack tänder belgariska elder. Vadå puckat?? Inne i en ishall också, fatta hur rökigt det blev i hela Victoriahallen. Ett tag såg jag inte de som satt på andra sidan och halsen började klia. Fuck! Vilket jävla beteende. Självklart skapade detta mer osämja mellan klackarna. Massa glåpord skreks. Vet inte vilka som var värst, men tyckte faktiskt Nybros klack inklusive mig själv hade rätt att skrika ”ut med packet”. För sådär gör man bara inte, hoppas de får böta skitmkt nu så kanske Malmö faktiskt går i konkurs helt och hållet….

Dessutom vet jag inte hur Claesson (inte Morgan denna gång, men alla domare som heter Claesson verkar ju vara lika dåliga på att döma) dömde. Malmö fick göra vad som helst, men Nybro blev utvisade för minsta lilla. En gång smällde en Malmöspelare till en Nybrospelare rakt i ansiktet och Claesson stod precis bredvid och såg det men gjorde ingenting. Kommer du från Danmark eller Claesson? Två straffar fick Malmö, men de satte bara en.

Efter tredjepersioden stod det 4-4. vilket jag tycker var otroligt bra gjort av Nybro efter alla domslut och trots att de redan är klara för kvalserien. Jag hade börjat bli superkissnödig och ville att förlägningen skulle avgöras snabbt. Gjorde den det? Nej, det gick till straffar och då visste vi alla att Nybro inte skulle ha en chans eftersom vi inte har några bra staffläggare. Den ende i Nybro som satte sin straff var självklart Johnny Ågren, Nybros egna lilla frälsare (: Jag gick ut ifrån hallen stolt över Nybro Vikings och arg över Malmöklacken och vissa personer i Nybro klacken. Ord som ”blattejävlar” passar inte in att skrika i en klack. Jag är nästan glad över att slippa stå i den klacken mer, kanske iofs kommer stå där under praktiken sen, men i alla fall. Nybros klack är en ren pina, det är inte särskilt kul att prata hockey med folk och säga att jag håller på Nybro när klacken beter sig på det sättet. Fy fan. Men igår jämnade det som sagt ut sig…båda klackarna inne i Victoriahallen igår var lika idiotiska!!!

 

Innan på dagen var jag hos frisören och fick en jättesnygg röd färg i håret. Har tagit kort med digitalkamera som kommer komma in på bloggen efter att jag varit i Kalmar och shoppat (:

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu