BloggProffs

Shoppingdagen (:

Hemma från Kalmar, har varit en hel dag med shopping. Första shoppingstället blev självklart NewYorker. Bästa affären! Älskar den något så enormt mycket. Där inne blev det två tunikor, ett par shorts och en cardigan. Tänkte jag skulle ta kort och lägga ut. Sedan blev det nya Leggins på Gina, vilket verkligen behövdes eftersom jag lyckats ta hål på typ alla mina. Hmm. Efter detta körde vi ut mot IKEA. Mamma ville kolla hur Rusta var så vi gick in där först, det som köptes där var snygga rosa hundpåsar. Ja, jag ska ut och gå med Stisse mycket i sommar nu när vi inhandlat så snygga hundpåsar (:

In på IKEA, äter (: Som vanligt blir det lite småplock inne på IKEA, jag handlade duschcréme, ljus och tre svarta kuddar som jag ska lägga på min bambubänk här inne i rummet hos mamma. Tänkte fixa det och sen lägga ut kort på detta också, hoppas på att det kommer se myspys ut för det var tanken när jag köpte kuddarna. Mamma och Rolf handlde en helt ny garderob som vi hade lite trixigt med att få in i bilen först, men det gick.

Mot Nybro igen. Stopp på skokällaren och ÖB. Hittade snygga ballerina, men väntar med att köpa dem. Inne på ÖB blev det dock lite köpt. Lite schampo och sånt där smått och gott.

Eftersom jag inte var med Rasmus under alla hjärtans dag passade jag på att shoppa lite gulliga grejer till honom också när vi var inne i Kalmar (:

Väldigt skönt att komma hem, är riktigt trött efter en hel dag i olika affärer. *gäsp*

Bilderna jag lade in på mig själv innan blev stora eftersom det blir så med mammas digitalkamera. Mmm. Men jaja, ha en bra kväll allihopa! (:

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu