BloggProffs

Kan knappt sitta still

Jag sitter vid mammas dator och lyssnar på ”fjortis” musik, eller för mig är det partysommar musik, är massa låtar som fanns med på skivan upp til Dalarna i midsommar. Är låtar som gör att jag har svårt för att sitta still…gaahhh vill ha sommar nu, nu, nu!! Det är kul att gå ut på vintern men på sommaren är det helt underbart. Inte så många månader kvar till Springbreak i alla fall (:

Klockan två åker jag till pappa för att äta mat och efter det ska jag med min bror till simhallen. Kom på att jag inte hade rakat mig på ett tag så fick göra det lite snabbt idag på morgonen. Inte så snyggt om det sticker ut hår vid bikinibyxorna, skulle jag aldrig klara av.

Flyger ner lite snöflingor utanför fönstret, jobbigt när jag vill ha vår och sommar, men hade roligt i pulkabacken med Emma igår så visst kan snö varit roligt. Men vill inte ha mer snö nu.

Saknar, saknar, saknar Rasmus så enormt mycket. Och veta om att han är där på internatet och är sjuk är riktigt jobbigt. Bli frisk min sötnos. Dagarna blir färre och färre tills vi ses igen och jag lovar att jag ska göra världens snabbaste uppackning på söndag när jag kommer hem igen <3

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu