BloggProffs

En limo för två

Äntligen har mamma och Rolf fått igång internet..har känt mig lite handikappad när jag inte kunnat blogga.

I lördags festade jag med min underbara Lina. Vi drack, åt god kycklinggryta och sjöng Singstar vilket gick över förväntan för mig, det visade sig att jag kan sjunga..ojojoj!! Men tro nu inte att jag kommer sjunga fär Rasmus bara för det (:

Vi ringde och beställde taxi för två och fick en limo (: Lite sjukt och jag fick inte sitta bak för Lina eftersom jag skulle betala. Schysst vän jag har :D Vi gick in på Palace och bakom oss i kön dyker Jesper och hans polare upp, jättekul att träffa Jesper eftersom jag inte träffat honom sedan vattenfestivalen. Beställer drinkar och står och snackar med grabbarna lite. Lina och jag dansar innan vi går ut för att möta hennes jobbarkompis Sara. In igen och sen är det bara dansa som gäller resten av kvällen. Hade superkul (: Palace brukar ju inte vara superfun annars men i lördags var det riktigt nice.

Vi dra precis innan det stänger och möter upp Linas vän Linus, går till Café Corner och beställer mat, börjar gå hem till Lina och Linus är snäll och följer oss en bra bit hem så det inte ska hända oss något. När vi är hemma sätter vi oss och äter och snackar ett bra tag innan vi kryper ner i sängen och sussar sött efter en lyckad festkväll.

Vaknar halv ett, äter frukost och strax därefter ringer mamma och undrar när jag kommer hem eftersom hon var hungrig och ville laga mat..haha. På vägen ner till tåget kör vi förbi pappa som vi tutar på, han skulle självklart med samma tåg som mig. Kul att träffa pappa igen och ha sällskap av honom på tåget hem.

När jag anländer till mamma säger hon att min brorsbarn är med i en fotbollscup nere i sporthallen så efter maten går vi ner dit för att kolla. Tyvärr hade Hampus precis åkt ur i kvartsfinal när vi kommer ner men Joel ska spela två uppvisningsmatcher. Och de där 7-åringarna är ju så söta att kolla på. Jag filmade med min mobil för att kunna visa Rasmus när jag kommer hem igen, eftersom han ringde när jag satt och kollade. Och Joel var ju bäst i mål..räddade friläge, det ni. Blivande landslagmålis!!

Idag ringde Emma mig på förmiddagen, dags för pulkaåkning. Körde först till Kvantum för att handla korv med bröd och jag köpte ett tefat. Körde till Lisa i affären och satt där ett tag sen åkte vi hem till Emma och åt lite och drack kaffe. Tyvärr kunde inte Lisa och Anton följa med och åka pulka eftersom Lisa blev sjuk..tråkigt. Fast Emma och jag hade roligt i backen ändå så´klart! Åkte lite i slalombacken med, där var det ju klart bäst. Vi kände oss dock lite gamla eftersom det bara var mindre barn där med föräldrar..haha. Fast som Emma sa, det visar ju bara att vi är mogna som vågar åka pulka.

Efter pulkaåkningen åkte vi hem till Lisa och åt korv med bröd och drack varmchoklad, sen var vi där tills kvart i åtta eller något. Busade lite med Anton och så..en jättetrevlig kväll.

Imorgon åker jag till pappa för att sova där tills på onsdag då jag ska till frisören igen. Får inte glömma att packa ner de olika frisyrerna, vet fortfarande inte hur jag ska ha det…ahh!!! Jim och jag ska till simhallen imorgon med, det blir nice. Träningen att gå upp och ner i backen idag och simma imorgon, lovely.

Nu ska jag gå ut till tv och umgås med mamma och Rolf och det viktigaste av allt, gosa med Stisse (:

2 Kommentarer till “En limo för två”

  1. alex Säger:

    åh i somras försvann mitt internet i två veckor, kände mig helt lost in fucking space haha

    hoppas du får en trevlig kväll:D

    /alex

  2. alex Säger:

    svar: nej precis, inte för att jag har så många men dom få man har iaf haha

    /alex

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu