BloggProffs

Snygga killar börjar spela fotboll och fula killar börjar spela hockey

Vi kom fram till en otroligt viktig grej idag under lunchen. Vill ni veta? Klart ni vill! Snygga killar börjar spela fotboll och fula killar börjar spela hockey!

Nu tycker vissa att jag och mina klasskompisar är helt dumma i huvudet, men det finns faktiskt en vettig förklaring till denna mening. Det hela började med

Elin: Fotbolls är så tråkigt att titta på.

Allt började alltså med det där. Åsa och jag kom rätt snabbt fram till att damfotboll är tråkigt att titta på, för det är ju enormt tråkigt. Händer ju ingenting!

Elin: I hockey är planen mycket mindre och då händer det mer och det går fortare.

Åsa: Man ser ju inte hur killarna ser ut som spelar hockey, de har ju hjälmar och massa skydd på sig.

Detta ledde vidare till att vi kom fram till att hockey går man inte på för att titta på spelarna, men det kan man göra när man går på en fotbollsmatch. Och det var då det dök upp. Att ishockeyspelarna självklart valt att spela hockey eftersom de inte är snygga, för då syns dom ju inte. De snygga killarna väljer helt enkelt att spela fotboll, för då kan de samtidigt visa upp sig. Tycker ni detta stämmer? Det är faktiskt lite så, det finns ju betydligt fler snygga fotbollspelare än vad det finns hockeyspelare. Inte för att killarna kanske väljer just efter det, men det är ändå konstigt att det är så. Varför har det egentligen blivit så att fotbollsspelare är snyggare? Konstigt.

Självklart finns det snygga hockeyspelare också, som William Qvist i Nybro Vikings och det finns självklart fula fotbollsspelare med, men jag tänker inte nämna något särskilt namn där. No no. Jag skulle iofs kunna säga David Beckham för jag tycker faktiskt inte att han är ett dugg snygg, men så kan han ju bara lägga frisparkar också.

Jag tycker att både ishockey och fotboll är roligt att titta på, men jag kan erkänna att jag brukar tycka att de första matcherna när fotbollsäsongen drar igång brukar vara lite sega eftersom jag då har vant vid det snabba tempot på hockeyrinken. Fast jag vänjer mig snabbt och så är det ju det med, att fotbollsspelare är snygga att titta på, inte alla, men många (:

3 Kommentarer till “Snygga killar börjar spela fotboll och fula killar börjar spela hockey”

  1. Maria Säger:

    Men det är ju så oxå att även om ishockeyspelarna är snygga när dom börjar spela hockey,så är dom ju inte det efter att diverse uckar har möblerat om i deras ansikten=)

  2. Maria Säger:

    Puckar menar jag så klart

  3. internatanna Säger:

    Svar till Maria:
    Haha, nej det är har du fullkomligt rätt i :D

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu