BloggProffs

Jag är mig själv och jag är cool

Jerker till mig: Du är så cool, vet du det? Du går runt här på skolan och bara är dig själv

Jag: Ja, det ska man väl?

Jerker: Ja, och det är därför du är så cool. Om du bara visste hur många här som spelar någon annan. Du är dig själv och jag älskar dig för det.

Det där blev jag glad över att höra (: Tack Jerker!

Torsdagen var inte så farlig idag som den brukar vara. Sista lektionen gick rätt bra, den brukar vara superseg men idag var det inte så farligt. Känns som vår lärare va på lite lättsammare humör idag, kanske det var som gjorde allt. Vi ska göra en undersökning i skolan och ledarskap, hoppas folket svara ärligt på frågorna bara annars blir det ju skitttråkigt.

Elin fixade två studiebesök i Sthlm. Den 19mars åker vi dit, äntligen ska vi på studiebesök på intressanta saker, med sådant jag vill jobba med. Vi ska till ”Enter” som är en öppen verksamhet för tjejer med självskadebeteende och till BUP Vasa som arbetar med barn som varit utsatta för sexuellaövergrepp. Längtar redan tills den dagen, äntligen någonting annat än alkohol o drogmissbruk. Jag vill inte jobba med den typen av behandling och det är fler än mig som inte vill göra det i klassen. Jag går gärna upp vid typ sex på morgonen för att åka till Sthlm på intresannta studiebesök.

Längtar till nästa torsdag med för då är det indisk mat i skolan. Perfekt när jag ska ta tåget till Nybro på eftermiddagen sen, för då kommer jag vara rejält mätt (:

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu