BloggProffs

Första pulkaåkningen i år

Det blev pulkaåkning på eftermiddagen efter att vi hade ätit tacos. Alla tre barnen ville till backen och jag med för den delen (: Vi klädde på oss alla vinterkläder och begav oss till backen. Minna fick självklart åka hela vägen i sin pulka. Framme vid backen blev mitt ansvar självklart att ta hand om Minna. Jag började att dra henne en liten bit uppför backen, men efter ett tag märkte jag hur jag hamnade högre och högre upp med henne, men eftersom jag gick med henne vid sidan och hon fick åka där gjorde det ingenting. Där fanns inga gupp som störde. Jag fick gott med motion idag i alla fall, vet inte hur många gånger jag gick upp och ner för den där backen och drog Minna upp varenda gång utom en då Hampus drog upp henne. Kände att jag har fått mer muskler i kroppen eftersom jag inte alls blev lika trött som jag blivit tidigare år av att gå upp och ner (:

Självklart åkte jag själv också, det är ju ett måste. Åkte några gånger tillsammans med Minna, en gång med Joel och en gång med Hampus. Joel tyckte att åket tillsammans med mig var det roligaste eftersom det blev så hög fart då. Haha, inte så konstigt eftersom snowracern vägde mkt mer då (: Och Hampus hade som mål att få mig att ramla av när vi åkte och det lyckades han också med i slutet av backen. Var en rolig stund i pulkabacken och vi var ute länge.

Minna hade varit så gullig på morgonen innan jag kom och frågat sedan klockan sex på morgonen ”Kommer Anna då?”  Och senare på dagen fick jag en puss, hon är så söt.

Vad har vi gjort förutom att åka pulka? Spelat spel, lekt spindel, lekt med barbie, lekt kurragömma, kollat på handboll och spelat playstation 2. Mm det har varit en rolig dag (:

Och nu ikväll har pappa och jag varit borta hos Jim och Frida och fikat. Sista gången jag träffade dem innan jag dra nu.

Mina stövlar har gått sönder framme vid tårna. Fan!!! Jag älskar ju dom stövlarna!!!!

Nu ska jag lägga mig ute i soffan och slappa innan jag kommer somna. Är riktigt trött och ska upp tidigt imorgon. Godnatt!

Inte alls långt kvar till jag åker till Rasmus nu (:

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu