BloggProffs

Killarna som inte är snygga längre

Barnvakt igår. Tiden gick fort när vi lekte med dockor, byggde med lego, gungade på lekplatsen och kollade på Spöket Laban. Imorgon ska jag till mina brorsbarn och vara barnvakt igen (:

Efter kvällen igår hade jag enormt ont i röven efter att ha suttit ett antal timmar på träbänkar i Emmaboda Sporthall. Jim spelade fotbollscup och jag visste att det inte skulle gå bra för hans lag, men vad fan. Jag skrek och hejade en del i alla fall. Och de gjorde faktiskt det allra första målet i tuneringen och tog ett poäng. De borde tagit poäng mot Madesjö också och Jim skulle absolut haft en frispark där. Men men. Varenda gång Emmaboda spelade höll jag på motståndarlaget. Jag kan helt enkelt inte med EIS och jag kommer aldrig kunna det. Finns något hat där som inte går att bygga bort. Tyvärr gick EIS vidare ändå bara för att Vissefjärda lyckades få in ett mål mot Johansfors när de var 6sekunder kvar av matchen. Störande!!! Annars tyckte jag att Lessebo var klart bäst och de vann ju varenda match också. Lessebo hade de mest tekniskaspelarna och det är bra att ha inomhus.

Kom fram till när jag satt där och kollade att alla killar jag tyckte var så snygga och jag blev intresserade av när jag var 14-18 år typ, inte alls var särskilt snygga idag. Haha. Nä så kanske jag inte ska skriva. Men det var faktiskt så. Synd för dem att jag blivit mycket sötare (: Känns bra när det blir så, fast så är det vart jag än är tycker jag. Eller är det bara så att jag i den åldern inte förstod att jag såg bra ut då med, men nu vet jag att jag gör det. För vissa av de där killarna gav ju lite småflirtar som jag blev glad över men inte gjorde mer med på den tiden. Jaja strunt samma. Är bara roligt att jag tycker att de inte är något speciellt över dem längre, kan ju vara så att smaken förändras också. Kan vara så enkelt att jag faktiskt bara ha ögonen för min egna lilla sötnos Rasmus (: Jag tro på det sista!

Är ett störande gammalt ragg som håller på och smsar mig hela tiden. Vad är problemet? Om jag inte svara, varför fortsätter du att skicka då? Ge dig! Fatta trögt liksom! Åhhh…!!!!!

Nu kommer Jim och Frida och hämtar mig snart, för nu ska vi till mamma och flytta. 

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu