BloggProffs

2008- året då jag tog min revansch!

Dags för en liten samanfattning av året 2008. Just det, i min förra blogg döpte jag allrig åren också. 2006 hette väl typ ”2006-sportåret jag aldrig glömmer” Men jaja, jag får hitta på någonting om 2008 när jag skrivit klart här.
Som alla mina vänner här i Småland vet och alla som var med på förra årets nyårfest vet så började inte 2008 särskilt bra. Jag kysste inte ens min dåvarande pojkvän när klockan slog tolv, jag kysste Vidstrand. Det säger ju en hel del, men mitt ex var iväg och snackade med min äldsta bror då eftersom förra nyårsafton bara var ett enda stort helvete för min del. (Inte kyssen dock) Men vad ska jag börja berätta om? Vill ju avsluta med kärlekslivet egentligen, men aa jag får nog börja med de i alla fall annars blir allt annat bara flummigt.
Den 1 januari 2008 vaknade jag upp bredvid Frida fast besluten om att lämna mitt ex. Gjorde jag det? Nej, vi levde kvar tillsammans några veckor till innan han packade sina grejer och tog tåget till Sthlm. Tårar fälldes, men jag insåg ganska snabbt att jag mådde mycket bättre utan honom i mitt liv. Jag hade tappat enormt stora delar av mig själv och nu började resan att finna mig själv igen. Jag var fast besluten om att ingen kille skulle få mitt hjärta igen. Dessutom behövde jag tid för mig själv. I slutet av juli dök ”G” upp, vi träffades i augusti och jag svävade på moln från första stund. Jag kunde vara mig själv fullt ut från början, det var helt sjukt. Märkte dock ganska snabbt att jag inte var den enda flickan i hans liv. Han sov och hade sex med mig men hade samtidigt en annan. Hej då ”G”! Jag insåg också att jag inte hade varit förälskad inte hade varit kär i ”G”, det var en kärlek till kärleken och det var sommar. Inga äkta känslor. Trots detta blev jag såras över hans beteende och nu byggde jag upp en mur. En mur som ALDRIG skulle få rivas! Jag skulle nu leva själv resten av mitt liv. Killar dög bara till att göra barn, så resonerade jag.  Men så en fredagskväll i oktober följde jag med Jenny upp till animation för en filmkväll och det är ju bland de bästa som hänt mig. Absolut det mest underbara som hänt under 2008. Där var en kille som slog sig ner enormt nära mig i soffan och jag tänkte ”öö ok”, jag hade ju min mur. Täcken åkte upp till soffan, under bordet började det tåflirtas. Jag blev lycklig men samtidigt rädd. Skulle jag ge denna kille en chans? Filmkvällen tog slut och Jenny och jag gick hem. När jag var uppe hos Térese på lördagskvällen ringde Jenny min mobil och frågade om jag skulle med till animation. Självklart! Han var ju där. Denna kväll övergick det till att ”hålla handen” och allt var sådär gulligt försiktigt, det var som det ska vara. Jag började få pirrande känslor i kroppen som gjorde mig glad men samtidigt rädd. Under veckan sedan kom jag till honom och såg på film. Jag vet inte vilket datum vi blev tillsammans men den 10 oktober är speciellt. 10 oktober är det bästa datumer under hela 2008 för då träffade jag Rasmus. Nu är det äkta svävande på moln, äkta känslor och jag är så glad att jag tillät mig själv att riva murarna, att våga släppa in Rasmus i mitt liv. Jag är kär! Kärlekslivet 2008 behövde den början för att jag skulle kunna finna min prins i slutet!
Jag insåg ganska snabbt att jag behövde en nystart, jag behövde komma bort från Nybro. Jag beslöt mig för att börja plugga igen. Valet blev behandlingspedaog och skolan blev Fellingsbro folkhögskola. Flyttade i augusti och det behövdes.
Våren och sommaren i Nybro var ändå underbart. Jag jobbade. Jag började hitta mig själv. Jag började parta igen. (vilket jag inte vågade med mitt ex) Det började med lite privatfester under våren, den var det den där raggargrejen i Nybro då vi intog kristallen och dansade som fan. I maj var det dags för Palace Springbreak igen, dit jag gick med mina härliga vänner från Söderåkra (: Var en helt underbar kväll där vi kollade på bla. Neverstore, Takida och Håkan Hellström. Det fortsatte sedan med många ute kvällar på vallen och hotellet och självklart vattenfestival i Bergkvara där jag hade otroligt roligt. Sommaren gick åt till att jobba, flytta och festa men den var ändå så himla underbar. Jag, mamma och Rolf var inne en kväll på lamtorget i Kalmar och såg Barbados och det var helt underbart. Jag blev kär! Just det firade ju midsommar med Emmaboda gänget i Rättvik med, det superkul!
Sport då? Ja, det blev inte så mycket sporthändelse för mig i år, tror det eller ej. Jag var ju inte i Kalmar och såg när IFK tog hem svenska cupen guldet. Jag ar dock inne i Kalmar och såg Sveriges match mot Spanien på storbilds tv på stortorget med massa människor. Men både Jim och jag tyckte stämningen var kass, vi trodde att det skulle vara lite Tysklands VM stämning över det hela men det var det verkligen inte, så efter första halvlek gick vi upp till Bea och kollade istället. Jag fick dock se Torres på storbilds tv och det var ju rätt nice (: Innan jag flyttade upp till Närke hann jag se Nybro Vikings första isträning och presentation av laget. Annars har jag bara hunnit se 2 matcher i år. En vinst och en förlust efter förlägning (igår). Annars är det som sagt inte så mkt.
Min favvomobil blev snodd på vallen men nu fick jag tillbaks den. Jag cyklade omkull så hela mitt ben blödde i somras. Under matchen på stortorget fick jag värsta skoskavet på hela foten.
Det är väl i stort sett mitt 2008. I maj ngn gång hade jag börjat bli Anna igen och efter det har allt gått bra. Antar att det är de bra sakerna jag ska lägga på minnet och inte de dåliga. Det bästa som hänt är flytten och Rasmus! Nu kommer alla tänka ”Anna du och Rasmus har varit tillsammans i typ 2½ månad, hur fan kan du skriva så?” Därför att jag kan det, för att jag känner så. För att jag vet att han inte kommer behandla mig som skit som andra killar har gjort. 2008 är slut om några timmar och jag ska skåla in 2009 tillsammans med Emma (:
2008- året då jag tog min revansch!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu