BloggProffs

Glitter till nyår

rasmus-o-anna.jpg

Visst är vi supersöta?

 

Idag har jag varit hos frisören och faktiskt blivit supersnygg i håret. Svart med rosa blev asläckert! Alla har sagt det (: Har inte hittat skivan till min mobil så kan tyvärr inte lägga in någon bild här, men får väl ta med min webcam sen eller nåt. Jag blev i alla fall väldigt, väldigt nöjd. Bokade ny tid till sportlovet också. Lika bra att göra det på en gång så slipper jag ringa. Aha.

Efter frisörbesöket åkte jag tillbaks till Nybro. Emma mötte upp mig på stationen sedan gick vi och letade efter glitter till håret. När Emma skulle betala inne på Lindex fann jag glitter så nu kan Emma blir glittrig i håret till nyår. Fint. Och jag provade mina kläder igår, jag kommer vara skitsnygg (:

Ska boka biljett till Helsingborg, eller vänta tills jag kan ta en sista minuten biljett, ska se bilket som blir billigast. Har bestämt att jag åker ner den 6:e, så kanske Frida kan hoppa in där och vara barnvakt om det behövs. Jag måste ju träffa Rasmus!!!

Varit uppe och kollat på nya lägenheten. Rosa tapeter i mitt rum så´klart, fast det var det ju här med, men nu blir det större rum. Inte för att det spelar särskilt stor roll eftersom jag bara är här nere på loven och när jag pluggat färdigt tänker jag inte flytta hem till mamma. Jag är van att klara mig själv så det ska absolut inte inträffa att jag gör det. Nooo!!!

Tro vi skulle börja flytta lite grejer nu..hmm. Annars vill jag ta det lite lugnt ikväll för jag ska ju jobba imorgon igen. Mm, det blir lite pengar i januari sen, underbart!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu