BloggProffs

Juldagsfesten

Blev inget skrivande igår så nu ska jag försöka komma ihåg juldagsfestandet.

Jim och jag anlände till Emmaboda vid fyra tiden ungefär, då vi började göra oss fina och dricka. Halv sex gick jag ner till stationen för att möta Chrille och Håkan. När vi hade suttit ett tag vi fyra kom Henke sen dök Lina och Richard upp och så Jonas också. Allt var helt på topp, alla var glada och jag sprang runt hit och dit och pratade med folk. Jag blev dock väldigt förbannad ett tag och smällde till Håkan eftersom han slängde ur sig en så jävla korkad kommentar om Rasmus. Jag lovar, han förtjänade en smäll där!! På något sätt lyckades jag tappa greppet helt om min älsklingsmobil så den hamnade rakt i ett ölglas. Jag får panik och lägger direkt mobilen på elementet för att torka! Springer ner för att hämta min andra mobil i Jims bil, men det går inte så bra för mig att hitta den. Lina lyckades dock sen (: När mobilen är fixad får jag en jättesmart idé (eller den kändes smart just då), jag tog chipsskålen och började ha chipskrig med Jonas. Låg chips i hela lägenheten sen men jag hade otroligt roligt under krigets gång.

Dags att gå ner till amigo för att dansa. Kön är lååång, men det går rätt snabbt i alla fall. Träffar lite gamla klasskompisar och så i kön så det var ju trevligt. Jag blir helt chokad när jag kliver in på amigo för det är typ första gången Bamse inte kräver leg av mig. Vad har hänt med honom?? Garderoben där nere är full så vi få hänga av oss där uppe. Träffar ännu fler gamla klasskompisar där, kul, kul. Har tappat bprt människorna jag kom dit med, men hittar min bror när jag går ner. Han får ta hand om mitt garderobsnummer. Jonas hittar oss och vi dra mot dansgolvet. Sen är det som vanligt med mig, jag befinner mig på dansgolvet i stort sett hela kvällen, förutom ett uppehåll för toa då jag träffar ännu fler gamla kompisar. Är det som är så kul med att gå ut i Emmaboda, jag träffar alltid människor jag inte träffat på superlänge.

Musiken tar slut. Dags att hämta jackorna, men jag har ingen aning om vart Jim är nu och jag kan inte ringa eftersom han har min mobil. Inte särskilt smart tänkt av mig. Jag frågar tjejen i garderoben och någon hämtat nummer 211 (aa jag var tillräckligt nykter för att komma ihåg mitt nummer) och det visade sig att Jim hade hämtat mina grejer redan. Jonas ringer upp Jim från sin mobil och jag snackar, möter Jim vid ettans så jag får mina kläder och allt. Jag är hungrig och ska köpa hamburgare och pommes till min bror. Tar alltid lika lång tid att få mat där under juldagen. I kön hör jag några killar säga: Ta henne i röven. Mm gör ni det tänkte jag. Och det gjorde dom. Jag vänder mig om och smäller till de två killarna som står längst fram i det där gänget. ”Vad gör du?” ”Ni ska ge fan i att ta mig i röven. Tror ni att vi tjejer tycker att det är så jävla roligt eller?” ”Du borde fan sitta i fängesle” säger ena killen och ta sig på kinden. Jag svarar med ”Jag har redan varit på Hinseberg så det är lugnt” Alla fyra killar blir knäpptysta. Haha!! Jag sa att jag varit där, inte att jag suttit inne. De kanske tänker sig för innan de tar en tjej i röven nästa gång. När jag fått hamburgare och pommes ringer min bror och säger att han redan gått hem och att han kanske sover när jag kommer. Jag och Jonas går hem till Jim i alla fall och käkar våra hamburgare. Jonas ringer till Henke och sedan går dom hem. Jim sov när jag kom hem så jag åt upp hans pommes också (: Sen lade jag mig och sov.

Spelade in två videos på mobilen som jag tänkte skicka till Rasmus. Är rätt glad över att det inte funkade efter att ha lyssnat på dem. Haha :D Men jag har dem kvar för jag lovade Rasmus att han skulle få se dem. Och lovat är lovat, fast det kommer bli enormt pinsamt för mig.

Vaknar upp vid nio för att springa till toaletten och spy. Sen fortsätter så fram till klockan halv tre, att jag vaknar och måste spy. Går upp vid halv tre, då jag hör att Jim börjat städa lite. Det är kaos i hela brorsans lägenhet. Chips överallt (mitt fel!) och massa spild öl, cd-skivor, burkar, flaskor, julgranskulor på alla möjliga stälen (henkes fel), och Jims stereo är helt paj eftersom någon måste spillt ett helt ölglas över hela den. Så vi hade att göra om man säger så och inte gick det fortare när jag var tvungen att springa och spy hela tiden. Så dåligt har jag inte mått på riktigt länge alltså, vet inte vad det var med mig. Innan vi skulle gå ut för att handla och köpa pizza tog vi te och en smörgås. Jag tog två tuggar av smörgåsen och drack upp mitt te för att sedan spy upp allt. Det var riktigt äckligt igår! Massa galla kom upp och det smakar blää!!

När vi varit och hämta pizza och jag åt det sakta blev magen bättre, då var klockan typ sju. Fatta en hel dag. Vi kollade på film och Björn Gustafsson dvdn, sen såg vi första halvlek av junior Vm innan vi gick och lade oss.

Idag har jag och brorsan varit inne i Kalmar och shoppat. Har köpt en supersnygg hatt (: Och äntligen hittade jag en skiva med ”White Lion”, jippi! Vi har varit runt hela Kalmar idag faktiskt. Sen åkte jag hem med Pelle (min mellersta bror) och hans fru Åsa och då bjöd mamma oss på risgrynsgröt. Sen har vi suttit under kvällen och snackar. Trevligt, trevligt.

Pratat med Emma i tele, blev lite irrterad men det verkar ju lösa sig ändå som tur är.

Är superduper trött nu så tror faktiskt jag ska krypa ner i sängen och börjar läsa i den nya boken jag köpte idag (:

Saknar dig Rasmus så himla mycket! Hoppas du få kul på maskeraden ikväll söto! (:

3 Kommentarer till “Juldagsfesten”

  1. Emma G Säger:

    Ja du Anna, vad är det med dig, Amigo och bakfylla haha!! När du nämner mitt namn, och irriterad nästa gång, kan du inte tillägga att det inte är MIG du är irriterad på?? Nu tror ju alla att det är jag som gjort ngt dumt!! *host* *host* på dig!! :p

  2. Innebandyfrun Säger:

    Tyckte också att det var en jättetrevligt kväll igår! kram

  3. internatanna Säger:

    Svar till Emma G:
    Aa du jag vet inte, det slutar alltid likadant när jag varit där, fattar ingenting (: Ska komma ihåg det till nästa gång, självklart är det ju inte dig jag är arg på!! :D

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu