BloggProffs

Har Emma kissat?

Ringde till polisen idag, imorgon får jag äntligen tillbaka min superfina rosa mobil som jag älskar! Det ska bli så underbart. Kommer hoppa högt av glädje.

Lekt med Emma idag. Först var en runda på jysk där ingen av oss hittade någontingt. Emma blev hungrig så vi körde driven och jag beställde en milkshake eftersom jag inte var särskilt hungrig alls. Hem till Emma. Jättefint har hon fått hemma hos sig nu och det var ju supermysigt med soffan och teven däruppe (: Vi satt och snackade och sådär. Fick sms från Rasmus (: Efter att vi varit ute eftersom Emma skulle röka så spelade vi ett frågespel som Emma fått av Lisa i julklapp. Det var riktigt roligt. Lite smarta var vi i alla fall. Sen skulle Emma visa mig sin nya klänning som var snygg. Hade enormt roligt där ett tag. Tror ni att Emma kissat i garderoben? Haha. Till Netto innan Emma skjutsade hem mig. Har haft en rolig dag tillsammans med Emma.

Nu ska jag baka knäck och kola med mamma.  Och så ska jag griljera skinkan för sånt kan ju jag nu (: Undrar bara hur det ska gå utan Rasmus? Kommer jag gå utan honom? Jag tro nog det, sorry Raz! Men det blir säkert inte alls lika gott som när vi griljera skinka tillsammans för då görs det verkligen på kärlek (:

Måste nämnas också: Jag saknar Rasmus!!!

2 Kommentarer till “Har Emma kissat?”

  1. Emma G Säger:

    Fy Anna!!! Det var bara en sjuk dröm..Hoppas jag hahaha!! Var ju en hemlis!! Som inte är sann

  2. internatanna Säger:

    Svar till Emma G:
    Haha, men ingen vet ju vad det handlar om (:

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu