BloggProffs

Hur fan har ni tänkt??

anna8.jpg

Jag sitter i Nybro igen. Ja, lite konstigt är det allt. Stisse hoppade direkt upp till mig när jag kom in genom dörren. Han är så söt min lilla vovve.
Nybrostation är helt värdelöst byggd nu. Okej, den är fin men vad spelar det för roll när den är helt kass? För att komma över till andra sidan behöver resenärerna gå värsta omvägarna. Hur har kommunen tänkt där? Tror dem att det är så jävla roligt när jag som resenär från örebro kommer med värsta packningen och måste gå omvägar och väntar på att bilar ska köra igenom stationen? Liksom tjena!! Helt fucking värdelöst! Och för bussarna är det ju också helt kasst, när de ska köra ut. Fattar nada av det där nya bygget av stationen. Fint men helt värdelöst. Är det inte mer viktigt att ha en station som fungerar liksom? Bara undra.
Skulle upp till Jim och Frida för att sätta i deras ljusslinga i granen idag. Ja, för det är så att jag är bäst och min bror är lite sämre (: Problemet var bara att julgransfoten inte gick att få ihop. Vad vi kämpade men inte lyckades. Slutade med att jag fick gå tillbaks till pappa för att äta och sedan när jag slog in lite julklappar fick pappa gå dit och hjälpa till. Pappa tyckte också att julgransfoten var jobbig.
Snackade med Rasmus nyss (: Han hade det mysigt med två killkkompisar. Hmm. Rasmus skickade ett fyllesms till mig inatt och nu under samtalet kom vi fram till att han måste lära sig att skriva lite gulligare fyllesms, för det där smset var inte särskilt gulligt alls faktiskt. Haha. Måste ju nämnas att jag är väldigt duktigt på den saken.
Höjer mig själv till skyarna i detta inlägget, det stör säkert några. Och det är alltid kul. Alla borde våga säga att ”jag är bra” för alla är det. Lär er att stå för det! Våga säga att ni är bäst, att ni ser bra ut!
Nu ska jag dricka kaffe och gosa med Stisse (:

2 Kommentarer till “Hur fan har ni tänkt??”

 1. Innebandyfrun Säger:

  Håller fullständigt med om att Nybro station är helt kass ombyggd!

  Ha en bra jul om vi inte hörs eller ses innan! Kram

 2. internatanna Säger:

  Svar till innebandyfrun:
  Skönt att jag inte är ensam (:

  Tack desamma! Kram

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu