BloggProffs

En underbar adrenalinkick

alag.jpg

Adrenalinet är fortfarande kvar i mig, vilken match, helt otroligt. Nybro tog ledningen och ledde efter första, tack vare Sandgren som spelade som en GUD. Sandgren var helt klart bäst på plan. Efter andra perioden stod det 2-2 och ingen var riktigt nöjd efter den. Farten hade sänkts och det såg faktiskt ganska mörkt ut. I tredje tog Oskarshamn ledningen, men tack vare Sandgren igen så avslutades tredje perioden med 3-3 på tavlan. Förlägning. Adrenalinet var högt hos mig, det var nervöst, riktigt nervöst. När klockan slog 4.49 lyckades Holfelt få in pucken genom att träffa en Oskarshamnare i huvudet. Jublet steg. Jag skrek rakt ut! Det var helt otroligt. Jag älskar hockey!!! Nybro fick i alla fall med sig 2poäng, vilket behövdes. Det har fått massa en poängare, men snart måste 3 poängarna att börja komma igen. En bra match. Allt som ska finnas med fanns. Förutom slagsmål (: Nu kommer det tyvärr dröja hundra år innan jag kan se Nybro igen..fan!! Men jag behövde verkligen den här kicken, lovely.
Blev dock förbannad på Nybroklacken som buade när Oskarshamn åkte in på isen. I sista pausen var jag tvungen att ryta till på dem, jag skrek ”Lägg av med buandet, en bra klack beter sig inte så!” Förutom att jag fick massa blickar på mig fick jag också klacken att sluta bua. Jag blir bara så förbannad när en klack gör så, det är så jävla osportsligt. Jag skäms. Är därför det är mycket bättre att stå med Leksandsklacken för Leksand beter sig inte på det sättet. Jag börja undrar vad medelåldern i en klack som beter sig på det sätter ligger? 10år eller? Att hålla på sådär är lika illa som att ha huliganer, faktiskt!
Upptäckte att William Qvist är jävligt lång, såg så roligt ut när han var på isen, eller roligt, men aa. Läste i programbladet att han är 194cm, så han är lång. Men även sötast i Nybrolaget! Yeah!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu